start
samarbeten
medverkande
schema
biljetter
utställningen
kontakt
press
sponsorer
bilder
om performance
karta
länkar

start

Weekendfestivalen PRISMA i Norrköping angriper området performance på olika sätt. De inbjudna konstnärerna har olika ingångar och utgångspunkter i sina konstnärsskap, men gemensamt är att de alla arbetar med performance. Festivalen visar på den svenska performancekonstens bredd, för en bred publik.

PRISMA verkar i olika rum. På Norrköpings konstmuseum visas framföranden, både inomhus och utomhus. I centrala Norrköping får shoppingentusiasten möta ovanliga vardagsinslag under festivaldagarna. På Stadsmuseet kommer den stora PRISMA-festen att hållas under lördagskvällen.

I entrén till Stadsbiblioteket står under festivaldagarna, och två veckor innan, en diskussionsskapande utställning om performance. På Stadsbiblioteket kommer även föreläsningar att hållas.

Givetvis erbjuder PRISMA mycket mer än så. Som festivalbesökare rör du dig från plats till plats för att ta del av och vara delaktig i olika performanceuttryck. Vem vet – något kanske sker när du minst av allt anar det. Se vårt festivalprogram för mer detaljerad information angående tider, platser och händelser. Genom ständigt pågående konsthändelser i olika rum ger PRISMA perspektiv på olika sätt att arbeta med performance.

Närmare information om biljetter och schema för festivaldagarna finns under rubrikerna till vänster. Föreställningarna inne på Konstmuseet och på Stadsmuseet kräver biljett. Koden till varje föreställning finns angiven på schemat.

© copyright PAC 2004 - 2005
logga in administratör | webdesign: c & s